Κατηγορίες
Καλάθι Αγορών

Το eshop μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο eshop, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Η Εταιρεία μας

Η επιχείρηση WORK SAFETY ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να εξυπηρετήσει με συνέπεια επιχειρήσεις και ιδιώτες στον τομέα της προστασίας και της υγιεινής των εργαζομένων. Αποτελεί μια 100% ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των μέσων ατομικής προστασίας, κατασκευάζοντας και αντιπροσωπεύοντας ποιοτικά προϊόντα, όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, γάντια, εξοπλισμό ασφαλείας, προστασία κεφαλής, προστασία από πτώση και προστασία αναπνοής.

Η WORK SAFETY στρέφει την προσοχή της με σεβασμό προς το σύγχρονο εργαζόμενο και προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα από προϊόντα προστασίας με πιστοποιητικά ποιότητας κατασκευής από ειδικούς φορείς και οργανισμούς. Μεγάλα ονόματα εταιρειών, τόσο στο χώρο της ναυτιλίας όσο και στο χώρο της βιομηχανίας και ενέργειας, όπως επίσης και δημόσιες υπηρεσίες και Δήμοι, εξοπλίζουν το προσωπικό και εργαζόμενους τους με τα προϊόντα της WORK SAFETY.

Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη προσφέροντας τον καλύτερο και ασφαλέστερο εξοπλισμό σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς προδιαγραφές.